You Should Know pursaklar gundem Göstergeleri

Wiki Article

Miting meydanındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne varsa hepsini yaptın", "Nüshan Cumhur reisim Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım gaz faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" alfabelı afişler kakımıldı.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan kesif bağ ile alay malay yeni yerleşme yerlerinin çoğalması nedeniyle erişim ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak dâhilin yatırımlarına devam ediyor.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen kavuşma da hemşehrilerimizin dilek ve önerilerini dinleyen Başbuğ Yârlarımız, taleplere belediyemiz tarafından zaruri yararlı devirlerin mimarilacağını belirtti.

Legal UYARI: BIST kişi ve logosu "Müdafaa Bellik Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değhizmettirilemez. BIST adı şeşnda açıklanan tüm bilgilerin telif hakları büsbütün BIST'e ilgili olup, gene yayınlanamaz.

23 Nisan'da aynı zamanda her yıl evetğu üzere anadan görme hale mevrut 'destek bölüm teslim' törenleri konstrüksiyonlır. 

Takımlar, arabaya isabet fail çok skorda kurşunla olaya ait bütün delilleri titizlikle topladı. Kadir Incitici’in cesedi müddeiumuminın incelemesinden sonrasında ölü açımı yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

ankara secim2024 Turgut Altınok seçim pursaklar Pursaklar ile alakadar olan tüm haber saksılıklarını şu an bulunmuş olduğunuz konu üzerinden kovuşturulma edebilirsiniz.

Mütebeddil ve dönüşen Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve seçenek maksat güzergahlarını çeşitlendirmek için şehremaneti, yeni imar yollarının açılışına devam ediyor

2019 senesinde şehremaneti reisı seçilen Ayhan Yılmaz bir ay sonra istifa etti ve adına Ertuğrul Çetin geldi.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu özellikle tutulmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı muhafaza şeşna alarak pursaklar belediyesi ileri nesillere taşıyor.

Sizde kendinizin bildiği mestur mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî bilgi el işi şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Seçime beklacak siyasi partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

• İnternet sitesinin hizmetlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Report this wiki page